HTML

az élet nagy dolgai

1. Nincs igazság. Soha nem is lesz. Ez nem vélemény, hanem tény. 2. Az élet értelmetlen. Ezért azzal adsz neki értelmet, amivel csak szeretnél. Ha semmit nem találsz, akkor benned van a hiba. 3. Az életben történnek dolgok. Mindig is fognak. Mindig, minden változni fog. Tökmindegy, hogy a véletlen, vagy az isteni szeszély miatt. Mert megtörténnek, és kész. 4. A küzdelem eredménye a vesztés. Nyerni csak alkalmazkodással lehet. Az ember túl kicsi az életben, és az élet mindig benyújtja a számlát. Ha nem akarsz vesztesként élni, küzdelem helyett alkalmazkodni tanulj. 5. Ez a blog teljesen másról szól.

Friss topikok

Linkblog

Szarból várat építeni. Ingyenes tanfolyam.

2009.08.10. 15:28 Vinitor

A dolog rendkívül egyszerű. Mondjuk ki a következőket:

 

"Van egy váram. De leszarom."

4 komment

Címkék: ez egy poszt ahova baszok tageket tenni

A bejegyzés trackback címe:

https://earthlife.blog.hu/api/trackback/id/tr661300534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi3 2009.08.10. 21:23:34

Látod, milyen jó, akinek vára sincs! Akinek úgy egyáltalán semmilye sincs..
Ha lenne egy váram, nem szarnám le! Bebútoroznék oda. Lennének az udvaron szarvasmarhák, lovak, páva, szamár..., de nincs váram és "a gondom is akár a szemfödél."

Legyen jobb kedved, Vinitor!
(és ne bánts nagyon)

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2009.08.12. 20:33:13

teljesen jó kedvem van
én így örülök ;)

bántani pedig senkit sem bántok, legfeljebb úgy érződik, de hát mindenkinek lehetnek téves érzései, hiszen emberek vagyunk ;)

Timi3 2009.08.12. 20:45:50

@Vinitor:
:) Jól van. Én meg másképpen örülök. Mikor hogyan. Mostanában kifejezetten optimistán és boldogságban úszva. Gyönyörű a nyár! Életem legteljesebb, legszebb nyara ez.:)

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2009.08.17. 16:44:48

amúgy ez egy allegória
azt hiszem, ezt annak nevezik
a megértést mindenkire rábízom
süti beállítások módosítása